• Klimatizovana bašta

  Posetite našu klimatizovanu baštu i uživajte uz žubor fontane u specijalitetima iz naše kuhinje!

 • Torte za sve prilike

  Želite tortu modernog dizajna koja je pritom kao po receptu iz bakine kuhinje? Na pravom ste mestu!

 • Ketering

   

  Potrebna vam je pomoć u organizovanju proslave? Prepustite to nama, na vama je samo da se opustite i uživate sa gostima!

   

 • Restoran

  Posetite našu malu oazu na samo 15km od Beograda.

Poco Loco

 

Korisne informacije pri odabiru torte

 1. Kolika mi je torta potrebna?     

        Poželjno je računati do 120gr torte po osobi. U slučaju da se radi o dečijim proslavama na kojima će tortu jesti uglavnom mlađa deca, potrebno je do 100gr torte po osobi. Vodite računa i o tome da su neke vrste torti teže, a neke lakše te je recimo Moskva od 3kg veća od Baron torte iste težine.

 2. Da li je dekorcija na torti jestiva?

        Bilo da je ukrašena slatkom pavlakom ili dekor masom (marcipanom), bitno je da znate da su svi detalji na vašoj torti, izuzev možda figura mladenaca, spiralica, prirodnog cveća, satenskih traka i vatrometa, jestivi.

 3. Kog oblika može biti torta?

        U zavisnosti od vaših želja pravimo okrugle, pravougaone, šestougaone torte, šnitove (uske pravougaone torte koje su zgodne za posluživanje i sečenje), kao i torte u obliku mede, srca, suze... Osim toga, pravimo i specijalno dekorisane mafine i mini torte (cupcakes).

 4. Zašto nije preporučljivo da se neke voćne torte ukrašavaju dekor masom?

        Torte kao što su Švarcvald, Moskva i Egzotik su voćne, pritom i mekše pa ih nije preporučljivo ukrašavati dekor masom jer postoji mogućnost da se opuste (pogotovo u letnjem periodu) i pokvare svoj dotadašnji oblik, kao i da voće pusti sokove i oboji dekor masu.

 5. Koliko ranije treba poručiti tortu?

        Ukoliko želite kod nas da poručite mladinu tortu, ili pak tortu sa zahtevnijom dekoracijom, poželjno ju je naručiti barem 15 dana ranije. Molimo vas da prethodno putem telefonskog razgovora zakažete termin za poručivanje mladine torte kao i da naglasite o kom se datumu radi kako bismo evidentirali rezervaciju. Ostale torte možete poručiti 2 do 3 dana ranije. Nekada, ukoliko želite, tortu koja je standardni deo programa koji se komadno prodaje u našem restoranu, možete je dobiti i istog dana. U periodu slava preporučljivo je tortu poručiti barem 6 do 7 dana ranije.

 6. Da li vršite dostavu torti u Beogradu?

        Dostavu klimatizovanim vozilima vršimo na teritoriji opština Pančevo, Beograd, Vršac, Kovin...

 7. Da li je potrebno doneti tacnu ili ambalažu za tortu?

        Naš standardni program uključuje i ambalažu za vašu tortu i ona se ne naplaćuje. Ukoliko želite možete i sami doneti tacnu ili zvono u kojem želite tortu da ponesete.

 8. Potrebno nam je da tortu ponesemo sa nama na put, koje su vaše preporuke vezano za transport i održavanje?

        Ukoliko putujete negde i nosili biste tortu preporučljivo je da ona bude neka čvršća čokoladna torta ili pak Baron sa malinama, a ne voćna kao što su Švarcvald, Moskva i Egzotik. Mi ćemo prethodno tortu dobro rashladiti da se ne bi pri transportu opustila i rastopila.

 9. Koje su vaše preporuke vezano za održavanje torte?

        Preporučljivo je tortu držati u frižideru i to u originalnoj kutiji u kojoj vam je torta isporučena da ne bi poprimila miris ostalih namirnica iz frižidera ili se osušila. Pri posluživanju vodite računa da torte koje su voćne ne držite dugo van rashladnog uređaja iz bojazni da voće ne počne da pušta sokove i promeni boju vaše torte. 

 10.   U restoranu (dečijoj igraonici) u kojem pravimo slavlje zahtevaju da donesemo deklaraciju o poreklu torte, da li je vi izdajete?

       
  Za sve naše torte možete dobiti deklaraciju kojom se garantuje ispravnost i poreklo namirnica. Osim toga, kvalitet naših proizvoda zagarantovan je HACCP sertifikatom.

 

NAPOMENA: PVC, keramički, prohromski, drveni i stakleni stalci i tacne za torte i ketering su povratna ambalaža koju je neophodno vratiti nakon upotrebe. Kartonske tacne za torte i PVC ovali su nepovratna ambalaža.

Informacije

Restoran Poco loco

Braće Jovanovića 15

Pančevo

Tel: 013 355 333

Mob: 064 874 03 01

Fax: 013 352 596

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Mail Lista