• Klimatizovana bašta

  Posetite našu klimatizovanu baštu i uživajte uz žubor fontane u specijalitetima iz naše kuhinje!

 • Torte za sve prilike

  Želite tortu modernog dizajna koja je pritom kao po receptu iz bakine kuhinje? Na pravom ste mestu!

 • Ketering

   

  Potrebna vam je pomoć u organizovanju proslave? Prepustite to nama, na vama je samo da se opustite i uživate sa gostima!

   

 • Restoran

  Posetite našu malu oazu na samo 15km od Beograda.

Poco Loco

 

Poručivanje mladenačke torte

Torta za vencanje
 • Mladenačke torte u trendu 2017&2018

Baš kao i što se moda menja iz sezone u sezonu, tako i torte za vencanjemladenačke torte prate nove trendove. Tokom godina postale su prava mala umetnička dela kojima mladenci daju svoj pečat. Pratite naš KUtak za mladence jer ćemo vam u narednom periodu predstaviti najnovije trendove za 2017. i 2018. godinu i odgovarati na često postavljana pitanja.

 

 

 

 • Degustacija

Zakažite besplatnu degustaciju torti i uverite se u kvalitet naših proizvoda. Sa ljubaznim osobljem dogovorite se oko izgleda i ukusa vaše mladine torte.

 • Zašto je mladina torta posebna?

Torta za venčanje simbolizuje plodnost, dug život i sreću u braku. Ritual mladinog i mladoženjinog zajedničkog sečenja torte predstavlja njihov prvi zajednički zadatak. Običaj je da prvo parče svadbene torte podele mlada i mladoženja kao znak rešenosti da u zajedničkom životu sve dele. Hraneći jedno drugo tortom mladenci pokazuju svoju obostranu ljubav, poštovanje i čast.

 • Veličina torte za venčanje

Pri izboru mladine torte treba voditi računa o veličini torte. Običaj je da svako od gostiju dobije svoje parče, te je mladenacke torteveoma bitno da izaberete tortu koja je dovoljno velika za očekivani broj gostiju. U proseku treba računati 100gr-120gr torte po osobi. Ukoliko je ona jedini dezert na svadbi, preporuka je planirati i do 150gr po osobi.

 • Ukus je bitan

Ukusi se razlikuju, te vodite računa da vaša mladina torta zadovolji ukus svih gostiju. Kombinujte različite ukuse iz široke palete torti koju proizvodimo. U zavisnosti od izgleda i oblika torte možete izabrati dve i više vrsti torti koje će predstavljati spratove vaše mladine torte. Baron sa malinama, Kid's kešnik, Snikers, London, Reforma, Badem, Švarcvald, Moskva, Pusla i Grčka torta samo su neke od torti koje mogu zasladiti vaš specijalni dan. Ukoliko ih još uvek niste probali, većinu ovih kolača možete svakodnevno degustirati u našem restoranu. Ukoliko je neko od gostiju  alergičan na određeni sastojak torti, moguće ga je zameniti odgovarajućim.

 

 • Izgled

Uključite maštu pri izboru izgleda mladine torte. Boje se mogu uklapati sa venčanicom ili detaljima u enterijeru. Tradicionalne mladine torte se obično prave na sprat, obično u tri nivoa. Danas se svadbene torte prave u svim oblicima. Mogu biti okrugle, pravougaone, šestougaone, u obliku srca... U galeriji možete pogledati neke od mladinih torti koje smo već pravili. Možete nam poslati ili doneti sliku torte koja se vama učinila zanimljivom. Bilo da je ukrašena šlagom ili dekor masom (marcipanom), bitno je da znate da su svi detalji na vašoj torti, izuzev možda figura mladenaca, spiralica, satenskih traka, prirodnog cveća i vatrometa, jestivi. U letnjem periodu preporučljivo je da se voćne torte kao što su Švarcvald, Moskva i Pusla ne presvlače dekor masom iz bojazni da se ista ne istopi. To svakako ne znači da vaša mladina torta ne može biti voćna, jer možete uključiti Baron sa malinama koji je trenutno i najtraženija torta u našem restoranu. U zavisnosti od veličine i oblika torte birate stalak na kome će se ona nalaziti.

svadbene torte

 • Održavanje

Pri odabiru restorana u kome ćete praviti svadbu, raspitajte se otorta za svadburashladnom uređaju u kome će vaša torta stajati do trenutka posluživanja. Ukoliko u restoranu ne postoji odgovarajući rashladni uređaj, poželjno je da procenite vreme kada biste poslužili tortu. U zavisnosti od toga, mi ćemo vam dostaviti tortu u dogovoreno vreme tako da je odmah možete poslužiti.

 • Naručivanje i plaćanje

Cena torti po kilogramu iznosi 1250din. odnosno 1700din. u zavisnosti od ukusa izabranih torti. Iznajmljivanje stalka se ne naplaćuje. Poželjno je tortu poručiti barem 15 dana ranije upravo zbog rezervacije stalka. Molimo vas da prethodno putem telefonskog razgovora zakažete termin za poručivanje torte kao i da naglasite o kom se datumu radi kako bismo evidentirali rezervaciju. Dekoracija mladine torte se dodatno naplaćuje od 800din. do 5000din. zavisno od veličine i složenosti dizajna. Pre svadbe potrebno je platiti 50% od ukupne cene torte. Ostatak se plaća nakon svadbe pri vraćanju stalka. 

 • Dostava

Dostavu vršimo klimatizovanim vozilima na teritoriji opštine Pančevo, Beograd, Vršac, Kovin... Ona se dodatno naplaćuje od 200din. do 5000din. zavisno od odredišta. Dostava do centra Beograda iznosi 600din. Neki restorani zahtevaju posedovanje deklaracije za mladinu tortu. Za sve naše torte izdajemo deklaraciju kojom se garantuje ispravnost i poreklo namirnica. Osim toga, kvalitet naših proizvoda garantuje i HACCP sertifikat koji posedujemo. U Poco loco-u sve mladine torte se izrađuju na dan venčanja, tako sveže su najsočnije i samim tim najukusnije. Neke torte se dostavljaju na sklopljenom stalku, a nekada je potrebno odvojeno transportovati nivoe torti i sklopiti stalak "na licu mesta". Osim toga u zavisnosti od izgleda vaše torte, nekada je potrebno dekoraciju dovršiti tek po dostavljanju. Kao što smo već spomenuli, pogotovo u letnjem periodu, voće može pustiti svoje prirodne sokove i pokvariti boju vaše mladine torte. Iz svih tih razloga poželjno je da se mladina torta transportuje na sam dan venčanja kako bi torta ostala sveža, a dekoracija postojana. Ukoliko vam je ipak potrebno da mladinu tortu dobijete dan ranije, vrste torti prilagodićemo tome i dogovorićemo se oko odgovarajuće dekoracije.

 

 

 

 
 
 
 
 

Informacije

Restoran Poco loco

Braće Jovanovića 15

Pančevo

Tel: 013 355 333

Mob: 064 874 03 01

Fax: 013 352 596

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Mail Lista