• Klimatizovana bašta

  Posetite našu klimatizovanu baštu i uživajte uz žubor fontane u specijalitetima iz naše kuhinje!

 • Torte za sve prilike

  Želite tortu modernog dizajna koja je pritom kao po receptu iz bakine kuhinje? Na pravom ste mestu!

 • Ketering

   

  Potrebna vam je pomoć u organizovanju proslave? Prepustite to nama, na vama je samo da se opustite i uživate sa gostima!

   

 • Restoran

  Posetite našu malu oazu na samo 15km od Beograda.

Poco Loco

 

Restoran Poco loco

Opuštena atmosfera, porodična briga, nadahnuće, stvaralaštvo, zdrava hrana i iznad svega poštovanje prema gostu - kako prema njegovom obroku, tako i prema onome što plaća, stvari su koje karakterišu klub-restoran POCO LOCO.


Sastoji se iz 3 celine: 

Zelena sala prikladna je za mini proslave, porodična okupljanja i poslovne ručkove do 16 mesta, odvojena je od ostatka restorana. Ukoliko želite da pogledate zelenu salu restorana iz više uglova kliknite na sledeći link

 

restoran Poco loco

 

Zlatna sala svojim vrhunski osmišljenim enterijerom opravdava u potpunosti svoje ime. Moderan i nadasve udoban, ovaj kutak neće ostaviti ravnodušnim ni najzahtevnijeg gosta. Na samu salu se nadovezuje klimatizovana bašta, sa kojom se kapacitet ovog prostora povećava na 50-60 mesta. U aprilu 2014. godine bašta je renovirana i ugrađen je pokretni krov. On omogućava da uživate u čarima bašte nevezano od vremenskih uslova. Najrealniju sliku o klimatizovanoj bašti i zlatnoj sali stećićete ako pogledate našu virtuelnu šetnju. Za zlatnu salu ispratite sledeći link. Klimatizovanu baštu pogledajte klikom na sledeći link.

 

restoran Poco loco

Bilo da ste sami ili u društvu, pored kamina ili možda, fontane u bašti, imate pristup globalnoj mreži putem bežičnog interneta.

 

restoran Poco loco

 

Više fotografija ambijenta restorana Poco loco pogledajte u našoj galeriji.

 

Virtuelna šetnja kroz restoran

Informacije

Restoran Poco loco

Braće Jovanovića 15

Pančevo

Tel: 013 355 333

Mob: 064 874 03 01

Fax: 013 352 596

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Mail Lista